"Jat ervejz" među najbezbednijima

Bez autora
Aug 17 2010

Kompanija "Jat ervejz" (Jat Airways) svrstava se među 30 najbezbednijih svetskih aviokompanija, koje su članice Međunarodne asocijacije za vazdušni saobraćaj (IATA). Nacionalna aviokompanija je svrstana među najsigurnije kompanije na osnovu IOSA sertifikata (IATA Operational Safety Audit), koji je "Jat ervejzu" dodeljen još u februaru 2005. godine.Avioni "Jat ervejza" pre svakog poletanja prolaze neophodne tehničke provere. To javno preduzeće poziva putnike da ne veruju zlonamernim informacijama o bezbednosti njihovih aviona, koje prenose pojedini mediji.

"Jat ervejz" među najbezbednijimaKompanija "Jat ervejz" (Jat Airways) svrstava se među 30 najbezbednijih svetskih aviokompanija, koje su članice Međunarodne asocijacije za vazdušni saobraćaj (IATA), saopštio je srpski avioprevoznik.

Nacionalna aviokompanija je svrstana među najsigurnije kompanije na osnovu IOSA sertifikata (IATA Operational Safety Audit), koji je "Jat ervejzu" dodeljen još u februaru 2005. godine.

Avioni "Jat ervejza" pre svakog poletanja prolaze neophodne tehničke provere, ističe se u saopštenju.

To javno preduzeće poziva putnike da ne veruju zlonamernim informacijama o bezbednosti njihovih aviona, koje prenose pojedini mediji, navedeno je u saopštenju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik